2007-11-18

LöplabbsLördag, SovSöndag

Chokladprovningen var precis så ljuvlig som förväntat... Men att det skulle vara så kunde jag inte tro. Att det efter 9 praliner skulle vara stopp. Stopp liksom. Det gick inte att pressa ner fler, man blev för mätt. Mystiskt! Och att den godaste skulle vara den med lakritssmak, toppad med flingsalt. Godast! Väldigt mystiskt! Att jag gick därifrån och lämnade skålar med choklad och brickor med praliner bakom mig. Otroligt mystiskt! Somnade gjorde jag ovaggad när vi kom tillbaka till hotellet. Lång frukostmorgon mellan 10 och 11 med mycket gott att välja på. Jag valde: havregrynsgröt, yoghurt, osötad fruktkompott, smörgåsar, leverpastej, smörgåsgurka, rökt kalkon, gurka, paprika, marmelad, ost, branflakes, müsli, russin, kanel, kaffe, apelsinjuice, ägg, baconskiva och slutligen en tugga kanelbulle!

...looking back on it är det inte så konstigt att jag inte blev hungrig mer igår! Det kanske ändå inte hade med pralinerna att göra? Fast den förklaringen känns absolut roligare! Sedan ut på stan och första anhalten var löplabbet där vi blev kvar en lång, lång stund. Maken köpte löpskor och jag gåskor, så här ska motioneras! Vi har inget annat val efter det djupa hål som grävdes i plånboken, de måste användas! Nu blir det till att leva på det som redan finns i skåpen fram till lönen... Nån riktig lust att gå på stan infann sig inte, black och förkyld som jag var. Vi strosade runt ett tag, men sedan åkte vi vidare till "faster" där vi blev bjudna på middag och möttes av dotterns ord; "Jag vill inte åka hem!" Nåväl, vi fick henne med oss i alla fall och landade hemma runt 20.30.

Dagen idag har gått i sovmorgonens tecken för undertecknad... Masade mig ur sängen vid 10-tiden och sitter faktiskt fortfarande i morgonrock. Det måste jag ändra på för om drygt en timme är det klassträff för barn och föräldrar i dotterns klass. Vi ska ses i ett litet badhus utanför stan för bad, lek och korvätning. Upp ur soffan med mig med andra ord!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den resan skulle jag ha velat varit med på ...chokladprovning,yammi!!

Ina sa...

Ja, det var inte fel nånstans kan jag lova... Men nu ett par dagar senare börjar jag fundera på hur det kunde vara så - hur kunde det ta STOPP efter 9 praliner?? Verkar ju helsnurrigt!