2007-02-09

Jag ska försöka att låta bli...

Det är inte meningen att detta ska förvandlas till en fotoblogg, och jag ska verkligen försöka begränsa mig. Men jag bara måste få dela med mig av dessa underbara tulpaner. Jag känner mig som Madicken, som ligger på knä i vårgräset och beskådar vitsipporna "för att de inte ska ha blommat förgäves". Den känslan känner jag ofta igen mig i på våren när blommorna kommer tillbaka därute, men ikväll sitter känslan som ett slag i magen (ja, jag tänkte på Markoolio och Linda när jag skrev den formuleringen...) även över min tulpanbukett. Jag är barnsligt glad över att kunna föreviga den - samtidigt som jag fått leka med kameran. Tänk vad man ändå lär sig när man leker!!






Imorgon ska solen stråla och med några minusgrader finns säkert chans för vackra vintermotiv där ute... Jag skrev inte att jag ska låta bli att göra en fotoblogg. Jag skrev att jag ska försöka låta bli... Kom ihåg att man inte kan göra mer än sitt bästa!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättefina! Speciellt de med vatten på. Testa och ta en sån bild på bara en ensam tulpan mot det svarta. Blir kanon tror jag!! En tavla du kan hänga på väggen!