2006-07-02

SOMMARLOV

Tydligen har jag tagit sommarlov både från yrket och från bloggandet. Det märks också på antalet besökare som stadigt minskar. Inte konstigt, dels sitter väl folk mindre vid datorn när det är sommar därute och dels kan man ju undra vad man ska in på min sida och göra när det ändå aldrig kommer något nytt här. Men idag chockar jag eventuella läsare - här är nämligen ett nytt inägg!

Idag firar maken och jag 12 år som gifta. 12 år! Jag kan inte fatta att jag har varit vuxen så länge så jag kan ha varit gift i 12 hela år. Oj! Igår var vi på bröllop, för att komma i stämning. Nja, kanske inte just därför som de hade valt detta datum till sitt bröllop, men vi väljer att tro det. Hur som helst, det var oerhört stämningsfullt, det var en förtrollad eftermiddag och kväll med god mat och rolig fest och jag har aldrig skådat ett så vackert par. De är vackra ”till vardags”, och klädda till bröllop - ja, det var magiskt! Jag vill ju inte avslöja deras identitet men lite av brudens hår törs jag publicera i alla fall.

Jag höll ett tal till dem där jag faktiskt lade betoningen mycket på det vackra. De är verkligen vackra, bildsköna, men det viktigaste och den egenskap jag uppskattar så oerhört mycket hos dem båda är att deras insida är ännu vackrare. Vid första anblicken är det svårt att tro att det kan vara så, men jag har känt dem länge nog för att veta och jag är väldigt rädd om denna vänskap.

Lycka till i livet, ni kära vänner, om ni händelsevis skulle läsa här!

6 kommentarer:

Ina sa...

KUL att se dig och KUL att få en kommentar - har varit tunnsått med det på slutet :o) Jag kilar genast över till dig och läser!

Anonym sa...

Tänk att vi var på samma ort, samma dag... :-) Världen är liten ibland!!
Vi gick förbi en salong där en brud gjordes iordning, vi pratade om dem där inne. Kanske var även det ett sammaträffande?

Kul att se dig här igen!! Ha en alldeles underbar sommar! Vi hörs säkert några gånger innan den är slut!!

Var dags glimtarn sa...

Ja jag undrade vart du tagit vägen : )

Bröllop och tal, jag älskar båda!

Grattis till dig och A, mamma mia även jag har varit sambo i 11 år, fast gift i 8... "lilla jag" liksom ; )

Anonym sa...

Hej!!

Nu var det ett tag sedan jag tittade in här... Det är semester och jag har varit bortrest och haft mycket på jobbet. Helt förståeligt att det inte bloggas lika mycket just nu ;-)

Grattis till 12 gifta år!!! Förstår att det kan kännas konstigt. Själv är jag inte gift ännu, har drömmar om att bli det en dag, jag får nöja mig med att ha varit sambo i 7 år så länge :-)

Ha en jätte härlig sommar!!!

kramar :-)

Anonym sa...

Hej! Kul å se ett livstecken från dig.
Härligt med bröllop! Hoppas också på att bli gift en dag men fria det tänker jag INTE göra. Så traditionsbunden är jag. Fast jag sa till sambon förra veckan att ska vi någonsin få chansen att uppleva 50-årig bröllopsdag så lär man ju faktiskt gifta sig snart. Han fnös lite lätt till svar...?
Min kusin gifte sig som överraskning på en födelsedagsfest förra helgen. Vi var inte med men har fått se filmen och de var såååå fina. De hade varit sambos i 20 år så de tyckte det var dags. Undrar om man får vänta så länge!
Vi hörs!
Kram

Anonym sa...

Ina, var är du? Säg inte att du åkt på nån myssemester och lämnat mig ensam kvar här med jobb och godissug! ;-)